PLAYTIME recently completed the installation of a unique and innovative indoor play area at Louisville Rec Center near Boulder, CO. The project was brought to PLAYTIME by an architecture firm that had recently worked with us on a previous project. Since the architecture firm was familiar with our capabilities, they were able to provide a solid budget to the client ahead of time, which they in turn decided to sole source the project. The PLAYTIME design and operations team did a wonderful job of working with the client and architect to create a highly unique design that includes a new “Wood Slat” product.

The indoor play area features slides, ropes, nets and all sorts of challenging elements to climb under and over. Soft-foam play elements strategically placed throughout the space help to create an immersive environment where children feel like they are on their own outdoor expedition. Included in the design is a combination soft-foam climber and wood slat turf tunnel that provides different textures to help refine sensory play.